Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2009

~ Layout: Life is like a Tree - Η Ζωή είναι σαν ένα Δέντρο ~

Η εργασία αυτή μου πήρε 10 ημέρες περίπου να την τελειώσω. Οι διαστάσεις του layout είναι 30x30. Η βάση της εργασίας είναι το πλέγμα (grid), όπως και το θέμα της 1ης πρόκλησης στο Scrapbookers In Greece! Έκοψα το δέντρο, και το χώρισα ανάλογα με τα μικρά τετραγωνάκια 10x10 και με διάφορα χαρτιά που έφερε η αδελφή μου από Αμερική, έκοψα τα ανθάκια και τον κορμό. Μερικά ανθάκια τα έχω κολλήσεί με ταινία διπλής όψεως για να έχει την ψευδαίσθηση του τρισδιάστατου. Η "κορνίζα" σε κάθε μικρό τετράγωνο έχει γίνει με πολύ λεπτά ξυλαράκια τα οποία συνήθως τα χρησιμοποιούν για πάτωμα σε μοντελισμό πλοίων. Στο κάθε ένα ξυλαράκι έχω κολλήσει, στην συγκεκριμένη περίπτωση με ατλακόλ, φύλλο χρυσού (μπρουτζίνα). Στον τίτλο έχω χρησιμοποιήσει παχύ ριζόχαρτο, που έχω κολλήσει περιμετρικά και σε αυτό φύλλο χρυσού και με μια πολύ μικρή σφραγίδα της HEYDA, έχω κάνει τα λουλουδάκια.


Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009

~ Layout: Wave - Το Κύμα ~

Η Πρώτη μου εργασία και απόπειρα στον κόσμο του Scrapbooking είναι το layout με θέμα το Κύμα, για την πρόκληση Ιουλίου του Scrapbooking.gr!
To layout είναι σε διαστάσεις 30x30. Η Βάση του είναι από χαρτί canson. Το πλέγμα πίσω από την κεντρική φωτογραφία το έκανα κόβοντας παχύ ριζόχαρτο περίπου 1 εκ. το καθένα. Ο Ήλιος, το καραβάκι, οι γλάροι και τα γράμματα είναι από τσόχα την οποία την έκοψα και σε κάποια την έραψα περιμετρικά. Οι κύκλοι είναι από εκτυπωμένο χαρτί όπως και τα χαρτιά που χρησιμοποίησα και τα βρήκα στο Internet για digital scrapbooking. Επίσης κόλλησα μικρές κορδέλες από την
Ki memories. Τέλος έβαλα διάφορα διακοσμητικά, όπως κουμπιά, χάντρες σε σχήμα ψαράκια, έναν αστερία και επάνω στο καραβάκι ένα brad σε σχήμα καρδιάς.


Το Προσχέδιο του Project.