Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009

~ Σέριφος ~

Το εξώφυλλο αυτό είναι για την πρόκληση του Studio η οποία λέει:
1. Ότι πρέπει να γράψουμε ένα κείμενο από 4 και περισσότερες λέξεις.
2. Θα πρέπει να έχει καλοκαιρινό θέμα.
3. Το σχήμα του εξώφυλλου δεν πρέπει να είναι συνηθισμένο.

Εγώ έκανα το θέμα και το σχήμα από το αγαπημένο και πανέμορφο νησί Σέριφος και έβαλα διάφορες φωτογραφίες που έχω βγάλει από εκεί.Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2009

~ Kali's Splish Splash! ~

Στη 2η Πρόκληση του Scrapbookers In Greece το θέμα είναι να αντιγράψουμε (scraplift) ένα layout ή κάποιο στοιχείο που μας αρέσει. Συγκεκριμένα σε αυτή την πρόκληση πρέπει να αντιγράψουμε μια εργασία της Ελίνας. Στο δικό μου layout αντέγραψα το "Splish Splash" με κάποιες διαφορές.
Οι διαστάσεις είναι 30x30 εκατοστά. Με λευκό στυλό έκανα την ραφή περιμετρικά, έκοψα πολύχρωμους κύκλους και άλλους κόλλησα γύρω από το θέμα, άλλους με κολλητική ταινία διπλής όψεως. Στο κέντρο έβαλα την Κάλι να κάνει μπάνιο στην μπανιέρα. Για στάλες χρησιμοποίησα τους στήμονες ενός υφασμάτινου λουλουδιού.

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2009

~ Dote On Dotty Kali! ~

Σε αυτή την πρόκληση το θέμα του Studio είναι η ρουτίνα, από ένα αντικείμενο που χρησιμοποιούμε ή κάποιον που βλέπουμε καθημερινά. Μπορούμε να γράψουμε ένα κείμενο, μικρό ή μεγάλο και να απαντήσουμε στις εξής ερωτήσεις: "ποίος ή τι;", "πότε;", "που;" και "γιατί;". Τέλος το χαρτί που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε σαν βάση δεν πρέπει να είναι αγορασμένο, αλλά να το φτιάξουμε εμείς, ζωγραφιστό, διακοσμημένο με στάμπες ή ότι άλλο δημιουργικό μπορεί να κάνει κανείς.
Το θέμα στο δικό μου εξώφυλλο είναι το σκυλάκι μου η Κάλη που την βλέπω κάθε μέρα όλη μέρα!
Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2009

~ Two Peas: Top10 Gallery Items By Votes & Views ~

Και πάλι τα κατάφερα!!!!!
Η Εργασία μου "Η Ιστορία του Scrapbooking" ήταν επί 4 ημέρες και στα δύο Top 10 του Two Peas! Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη γιατί από τα 3 Layouts που έχω δημιουργήσει σε δυο μήνες περίπου, το "Life is like a Tree - Η Ζωή είναι σαν ένα Δέντρο" και το "History of Scrapbooking - Η Ιστορία του Scrapbooking" έχουν μεγάλη επιτυχία!!!
Τι άλλο να θέλω από αυτό?! :Ο)